Copywriting

(Копирайтингът или създаването на впечатляващ текст)

Копирайтингът (Copywriting) е един от най-съществените елементи при създаване на рекламно или маркетингово съдържание. Копирайтинг е изкуството да се създават рекламни послания (най-често текстове). Основната цел на копирайтингът е да убеди публиката да извърши дадено действие. Копирайт (Copywrite) може да бъде: текст, видео, презентация, изображение, всякакъв вид рекламно послание и т.н.

Copywrite материали налични в блога

Подбор на Ключови думи и фрази

/
За създаването на успешна интернет маркетинг кампания се изисква добре изготвена стратегия по подбора на ключовите думи и фрази. Изборът на правилните ключови думи около които да се оптимизира съдържанието е в основата на успешната кампания. Ако изборът на ключовите думи не е удачен то е много вероятно цялостната рекламна кампания да бъде само загуба на ресурси.

Ключовите думи - най-важният елемент в SEO

/
Ключовите думи са най-важният SEO елемент. Изборът на правилните ключови думи е първата и най-важна стъпка във всяка успешна интернет кампания. Всяка добре планирана SEO, copywrite или интернет маркетингова стратегия се опира на въпросните ключови думи. Ако не успеете с тази най-първа стъпка, в следващите етапи е много вероятно да не постигнете желаните резултатите.
SEO Copywriting! копирайт заглавия

10 убийствени заглавия, които работят (SEO Copywrite)!

/
10 убийствени заглавия, които работят (SEO Copywrite)! Заглавието е едно от най-важните неща. Според статистиките 8 от 10 човека ще прочетат заглавието, но едва 2 от 10 ще прочетат целия материал.
SEO Copywriting! Да на ефективното съдържание

SEO Copywriting! Да на ефективното съдържание

/
SEO Copywriting - да на ефективното съдържание. Копирайтингът (Copywriting) е един от най-съществените елементи при създаване на рекламно или маркетингово съдържание. Копирайтинг е изкуството да се създават рекламни послания (най-често текстове).