Повече за мен – Нина Керемедичева

Креативност
Професионализъм
Надежност

OLYMPUS DIGITAL CAMERAКазвам се Нина Керемедчиева, живея и творя в София. Често се представям с разни никове и псевдоними, най-често можете да намерите мои творения като: Boliarka, NinaCrew и др.

Ако ти се чете още цъкни тук

В представянето си повечето хора се фукат със своето образование. Аз съм от привържениците на идеята, че не образованието, а интереса и наученото правят интелекта. Мога да ви посоча доста голям брой хора, който нямат формално образование и не се кичат с докторски степени, но имат много повече багаж….

В тази връзка се стремя да се самообразовам доста активно – нещо, което е изключително достъпно днес.  Формалното ми образование е все още в процес. Следвам Библиотечен и информационен мениджмънт към УниБит. Искрено се надявам да продължа към по-високи научни степени от бакалавър, въпреки, че имам сериозни забележки към т.нар. висше образование,

Бих се определила като прецизна, инициативна, изключително позитивна, творчески насочена и ориентирана към резултатите личност. Предпочитам нестандартни, иновативни подходи при решаване на задачи. Според мен е важно всеки да умее да балансира между класическата аналитичност и напредничаво мислене и. Предприемчива, ентусиазирана и силно мотивирана съм да изградя реализирам множеството си идеи в областта на съвременните комуникации, PR, информационен мениджмънт, а също така и областта на информационния маркетинг.

Интересът и опитът ми в областта на медиите, рекламата, интернет и изобщо отраслите, свързани с издателския и информационния бизнес ме съпътства през целия ми съзнателен живот. Работата ми в тази област е започнала като на игра – като „помощник доброволец“ в семейна издателска къща. В твърде крехка възраст и без никакъв опит или познания успешно реализирах свой проект по издаването на информационен бюлетин с много тясна таргет група.

Собственият ми опит като издател и собственик на фирма е изключително ценен. От предприемаческият си опит усвоих много умения, сред които: ценното умение да организирам и планирам времето си; да поемам отговорност за собствените действия, както и за действията на хора, от които зависи благоприятното развитие на работния процес (клиенти, автори, програмисти, печатари, рекламодатели, разпространители и др.);  с годините се научих да общувам с различни хора, да проявявам търпение и гъвкавост, да намирам точния човек, за конкретната задача. От опита ми като собственик на малък бизнес и в последствие като freelancer (приемане на проекти) и координатор на малък екип усвоих важни технически умения, свързани с уеб дизайн, предпечатна подготовка, създаване и редактиране на текстове, пряка комуникация с представители на екипа и бъдещи и настоящи клиенти. Творческите дейности ме обучиха да използвам въображението си, като го съчетавам с най-доброто, бързо и точно изпълнение на конкретен проект.

За съжаление или по-скоро за мой голям късмет след 5-6 годишно съществуване на този мой малък бизнес успях да го съсипя. От една страна този „провал“ ме тласна към активно изучаване на механизмите, които правят един бизнес успешен, задълбочаване в маркетинга (неговите класически и съвременни тенденции), мениджмънта – като метод за съвършено управление на процеси, хора и бизнеси.

Имам известен опит и като наемен работник. От гледна точка на HR-те е плашещо да се наемат предприемчиви и стремящи се към независимост и творчество личности, но с риск да прозвучи арогантно, смятам, че тези качества могат да бъдат много полезни в Българските икономически и политически условия, в които се прави бизнес. Във всяка работа, на която съм била наемана съм се отнасяла към чуждия бизнес така сякаш е мой – във възможно най-положителния смисъл. Смятам, че във всеки екип би бил ценен кадър, който осъзнава, че пълната свобода може да бъде постигната само, когато човек съумее да овладее своите задължения, че мислещия служител в някои отношения е по-полезен от този, които просто гледа да изиграе ролята, че върши нещо.

Като цяло се определям като човек живеещ в настоящето и бъдещето, който не позволява на миналото си да определя мислите и настроенията му. Рядко позволявам негативните емоции да определят моето поведение. Все пак част от играта на живота е да падаме, да се поизтупваме и да продължаваме на пред по-мъдри, знаещи и уверени.

Реших да създам този блог, за да споделям информация, знания и мнения. За жалост ми остава твърде малко време за неговото развитие.

Освен очевидното ми пристрастяване към Интернет имам множество странични интереси и хобита, но за тях не тук и не сега.

Можете да се свържете с мен:

ninakeremed(кльомба)gmail.com

тел.: 0898 65 43 34

Какво казват другите за мен

Иво Дилов

Здравейте,

Казвам се Иво Дилов и съм основател на общността около Българската асоциация за юридическа помощ/БАЮП/.

Работя с Нина от около половин година. Тя ми помага в изработване на сайта на БАЮП, създаване на страници на БАЮП в социалните мрежи /Фейсбук, Линекед ин, Туитър, гугъл плюс, канал в Ю ТУБ/,като и създаване на групи в тези социални мрежи.

Преди да срещна Нина работих с друг партньор, който се оказа доста некоректен, а на моменти и некомпетентен. Това ме караше да бъда предпазлив в търсенето на нов довереник.

С Нина се запознах случайно на едно бизнес събитие.

И казвам ви го направо: Извадих шестица от тото с нея ! Очаквам хората, с които работя да са добронамерени, да са нахъсани за това което вършат и да са професионалисти в своята област.

Нина надмина очакванията ми неколкократно. Изключителна като човек и отношение към другия, отличен професионалист с голямо внимание към детайла. Тя не само знаеше как се правят нещата,но ги караше да се случват в действителност за много кратки срокове.

Това даде и дава силен тласък в развитието на БАЮП,налагаща се все повече на пазара на правни услуги. Помага ни да растем и да достигаме все по-бързо до нашите потенциални клиенти.

Работат,а която Нина сътвори за БАЮП беше извършена с голямо старание, хъс, отговорност и за кратко време.

И всичко това на достъпна стойност.

Горещо ви препоръчвам да имате съвместни проекти с Нина, за да могат и вашите организации да получат онзи разтеж, който всички вие желаете.

Иво Дилов Адвокат

Те ми се довериха